De 3 hold fra Farum Boldklub. Foto: Privat

De 3 hold fra Farum Boldklub. Foto: Privat

Pokaler til Farum Boldklub ved påskestævne

54 spillere og ledere fra Farum Boldklub deltog i påske- stævne i Holland

54 spillere og ledere fra Farum Boldklub var i påsken i Holland, hvor de skulle deltage i Easter Open. De tre hold spillede tre forskellige steder i Holland.

U12 drengene stillede op i U12 rækken, hvor de spillede 7-mands. I den indledende pulje slog de et hold fra Wales med 6-0, derefter et hollandsk hold, som de vandt over med 12-0 tilsidst spillede de 1-1 mod et engelsk hold. Drengene blev 1'er i puljen. Søndagens finalespil var mod et engelsk hold, hvor kampen endte 0-0, derefter spillede de mod hollændere og vandt 9-0. Sidste kamp var mod endnu et hold fra Wales, og her vandt de 3-1. I finalen spillede de mod et hold fra Sydafrika, og tabte 4-0, og kom således hjem med et flot sølvpokal.

U13 pigerne stillede op i U13 rækken og skulle også spille 7-mands. I den indledende pulje mødte de et hold fra Holland og to hold fra England. De vandt første kamp 3-0, tabte anden kamp 1-0 og sidste kamp vandt de 4-1. Pigerne blev 2'er i deres puljespil, og skulle derfor om søndagen spille med i et mellemrundespil. I denne pulje mødte de to hollandske hold og danske BSF. Den første kamp tabte de 0-1, vandt så 2. kamp 1-0. Farum tabte til BSF med 6-0, og kom på en delt 5. plads.

U16 pigerne mødte i første kamp et hollandsk hold og vandt med 10-0. I anden kamp mødte det engelske hold ikke op og sidste kamp vandt de 2-1 over et andet engelsk hold. Pigerne vandt puljen. Finalespillet om søndagen bød på kamp mod en hollandsk fodboldskole, hvor pigerne vandt 2-0. Sidste modstander var et tysk hold, hvor pigerne vandt 5-0. I finalen vandt pigerne overbevisende med 6-0. Herefter kunne pigerne modtage en stor pokal, som nu står og pynter i Farum Boldklubs lokaler.

Publiceret 11 April 2018 08:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl