Den bortløbne hund er sidst set ved motorvejen i Farum.

Den bortløbne hund er sidst set ved motorvejen i Farum.

Kan du hjælpe? Allerød-familie leder efter deres hund

Hunden løb hjemmefra i weekenden og var med politiets hjælp tæt på at blive indfanget - den er sidst set ved motorvejen i Farum

Af
Af Michael Braunstein

"Hvis nogen kan hjælpe, vil det være fantastisk. Vi skal ud og lede videre efter hunden nu, men vi har ikke den store tro på, at vi finder den."

Sådan siger Helle Dreil, der bor i Lillerød, efter en dramatisk weekend, hvor familiens hund løb hjemmefra, blev eftersøgt og også fundet af politiet, men stak af igen.

"Vi skulle passe min svigerindes hund, der imidlertid stak af og slet ikke var til at kalde tilbage. Den forsvandt simpelthen. Hunden ligner en gravhund, men er bare langhåret - med sort hoved, sorte ører og hvid krop," fortæller Helle Dreil og fortsætter:

"Via sms og Facebook fik vi meldinger om, at hunden var set ved Kvickly Allerøds p-kælder, men heller ikke her kunne vi få fat i den."

"Vi kontaktede politiet, og de ydede en helt fantastisk hjælp. De gjorde virkelig meget, og det vil vi gerne sige kæmpestort tak for. Da vi fik melding om, at hunden var løbet helt til Farum og set på motorvejen, standsede politiet trafikken, så hunden ikke blev kørt over."

"På et tidspunkt fik en politimand fat i hunden, men han blev bidt, og så stak hunden af igen."

Helle Dreils seneste oplysninger i sagen er, at en bilist har berettet, at han har ramt en hund på motorvejen.

"Men siden er hunden set i løb. Vi ved ikke, hvad vi skal tro, men vi vil lede videre. Og kan nogen hjælpe, kan man ringe til: 2331 8149.

Publiceret 23 April 2018 10:07