Dorte Junker til højre kan glæde sig over første bidragsyder til den nye forening

Dorte Junker til højre kan glæde sig over første bidragsyder til den nye forening "Farums juletræ" fra Spejdernes Genbrug og formand Winnie Martinsen. Foto: Jens Berg Thomsen

På fredag er der juletræ

Nystartet forening skal sikre traditionsrigt juletræ fremover

Af
Jens Berg Thomsen

juletræ Som tidligere beskrevet i Furesø Avis kneb det en anelse med økonomien til dette års udgave af Farum Juletræ. Nu er det hele faldet på plads til i år, men fremover bliver det en forening, der skal finansiere det traditionsrige juletræ, der har stået på Frodes Plads i Farum siden 1961.

Første bidragsyder til den nye forening bliver Spejdernes Genbrug.

"Vi har oprettet foreningen, så byens borgere kan donere et beløb - alle beløb er velkomne, store som små - så vi i Farum også i fremtiden kan tænde det traditionsrige juletræ på Frodes Plads," siger Dorte Junker, der står for at koordinere juletræet hvert år og har butikken Relief på Frodes Plads.

Foreningen er en non-profit forening, og når regnskabet er gjort op, vil evt. overskud blive doneret til humanitære formål i Farum, fortæller hun.

Det er på fredag den 22. november fra klokken 15.30 på Farum Bytorv, at alle kan være med til at markere begyndelsen på dette års jul. Senere holder borgmester Bondo tale på Frodes Plads, Furesø Garden spiller, julemanden ankommer i brandbil, og der er slikposer og julehygge.

Publiceret 20 November 2019 10:00