Renoveringen af Farum Svømmehal er nu færdig, og der er åbningsfest hele næste weekend. Arkivfoto

Renoveringen af Farum Svømmehal er nu færdig, og der er åbningsfest hele næste weekend. Arkivfoto

I dag sker det: Nu åbner Farum Svømmehal igen

Farum Svømmehal slår dørene op efter renovering

åbning Fredag den 22. november er lang tids ventetid slut for de omkring 150.000 borgere, der årligt besøger svømmehallen i Farum. Nu åbner den igen med nyrenoveret 50-meterbassin, fortæller Furesø Kommune i en pressemeddelelse.

"Vi glæder os rigtig meget til at kunne byde alle vores gæster, institutioner, foreninger og de mange medlemmer indenfor igen til mange gode timer i vandet. Vi har været kede af de gener, som lukningen af svømmehallen har givet vores badegæster og foreningsbrugere," siger centerchef i Furesø Kommune Peter Rosgaard i pressemeddelelsen

Åbningsfesten begynder allerede fredag morgen, hvor der er gratis svømning, og klokken 15-18 samme dag er der reception. Samme dag åbner foreningerne deres sæson 2019/2020. Også i weekenden er der noget at komme efter, for den 23.- og den 24. november kan du svømme gratis om morgenen kl. 7-8.50 i 50 meter-bassinet. Om eftermiddagen er der gratis svømning og plask i 50 meter-bassinet, som bliver delt op i tre bassinafsnit kl. 13-15.40.

Farums svømmehal fylder for øvrigt 40 år i år, for den blev åbnet i 1979 af daværende borgmester Gøsta Gustavsen. Den oprindelige svømmehal er tegnet af Knud Holscher og Svend Axelsson, og senere udvidet med tegninger af Gert Andersson.

Udsmykning ved soppebassinet er lavet af Richard og Bodil Manz med tekster af Benny Andersen, fortæller Furesø Kommune.

jbt

Publiceret 22 November 2019 07:00