Få rengjort bilen indvendig som en del af et fast abonnement. Sådan lyder tilbuddet i en af de nye trends inden for bilpleje og convenience. Foto: Colourbox

Få rengjort bilen indvendig som en del af et fast abonnement. Sådan lyder tilbuddet i en af de nye trends inden for bilpleje og convenience. Foto: Colourbox

Få hjemmeservice til bilen

Flere firmaer klar med nye muligheder for rengøring af din bil. Nogle sker på abonnement i centre med vente-lounge, mens andre rykker hjem til dig. Vi ridser nogle af mulighederne op

Af
Jens Overgaard

Når nu du kan få hjemmeservice til at klare rengøringen, en vinduespudser til at ordne udsynet og en havemand til at klippe græsset eller hækken, hvorfor så ikke også betale sig fra det sure slid med at rengøre bilen ind- og udvendigt?

Et firma som Central Carwash har tre pakker af rengørings-abonnementer at vælge imellem, og de er meget forskellige. Foto: Colourbox

Et firma som Central Carwash har tre pakker af rengørings-abonnementer at vælge imellem, og de er meget forskellige. Foto: Colourbox

Sådan lyder buddet fra en ny type firmaer. Det gælder bl.a. Central Carwash, som startede i Aalborg og nu udvider med Aarhus, der har som mål at blive landsdækkende.

Her sælger man indvendig rengøring af bilen i kombination med udvendig håndvask på abonnement, hvor pakkerne koster fra 299 kr. over 349 kr. til 499 kr. pr. md., og hvor der er indvendig rengøring med fra det midterste abonnement. Det gælder for ydelser ad libitum, selv om der dog skal bestilles tid.

Flere firmaer tilbyder håndvask af bilen som et alternativ til de kæder, der har flatrate-abonnement på en klassisk vaskehal. Her skal man dog ikke bestille tid som ved håndvask. Foto: Colourbox

Flere firmaer tilbyder håndvask af bilen som et alternativ til de kæder, der har flatrate-abonnement på en klassisk vaskehal. Her skal man dog ikke bestille tid som ved håndvask. Foto: Colourbox

Vi har tidligere fortalt om den nye trend med flatrate-abonnement til vaskehaller, hvor du kan købe månedsabonnement helt ned til 69 kr. hos et selskab som Wash World, der er skabt af folkene bag Fitness World.

Her går man bare et skridt videre. Ifølge Damir Stojkovic, der er indehaver af Central Carwash, er der mange bilejere, som gerne vil slippe for den sure pligt med at støvsuge bilen, pudse vinduer og måske rense sæder. Han uddyber, hvem kunderne typisk er.

"Det er folk, som prioriterer nogle andre ting end at stå i vaskehallen og gøre bilen ren, men som sætter pris på at have en bil, der er pæn og ren," siger Damir Stojkovic.

"Det er generelt folk, der har en travl hverdag, og som ikke selv vil stå med det. Rengøringen er lidt en øv-opgave, som de fleste har brug for, men som de ikke får prioriteret og gjort. De har bare ikke opdaget endnu, at der er en løsning. De kan godt overkomme at køre bilen igennem bilvasken og tænker så, at de springer støvsugning og rudepudsning over og klarer det næste gang. Men så bliver det aldrig gjort," siger Damir Stojkovic.

Dyrere biler

Mange af kunderne er ejere af dyrere biler som BMW, Audi og Tesla, som går ekstra meget op i bilen. De kan så sidde og arbejde i kundelounges i de godt 40 minutter, en behandling tager.

Ifølge Damir Stojkovic er det også travle børnefamilier, hvor børnene ofte får lov til at spise i bilen på vej til og fra skole eller institution, og seniorer med luft i økonomien, der benytter sig af ordningen.

Konceptet bag Central Carwash er udviklet med hjælp fra Anders Dirksen, som er en guru inden for udvikling af kædekoncepter, og som sidder med i bestyrelsen. Det betyder, at alle procedurer er sat i system lige fra booking til udførelsen og slutteligt en servicebog, hvor kunden kan følge alt, hvad der er gjort ved bilen.

Publiceret 28 October 2019 14:27

Tyven brød vinduet op på første sal

politi Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan berette om to indbrud fra Furesø Kommune. De er begge begået i Farum.

Tyv stjal sølvtøj og smykker

På Sommersvej er der mellem klokken otte og klokken 18.55 den 10. december brudt et vindue op til en villa. Vinduet var i første sals højde. Her er det ikke gjort op, hvad der er stjålet endnu.

Det er der til gengæld ved et indbrud på Dorthesvej, hvor der er brudt et vindue op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og klokken 18 den 10. december. Her er der stjålet smykker.

Se nogle af de historiske billeder her:

Kirke Værløse Kalenderen er sat til salg

styr på dagene Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening er klar med 2020-udgaven af Kirke Værløse Kalenderen. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at interesserede kan købe kalenderen i Meny på Værløse Bymidte. Butikken sælger kalenderen helt uden fortjeneste.

"Vi er meget glade for den støtte, vi får fra Meny, der uegennyttigt bakker op om vores forenings aktiviteter," siger formand for husmoderforeningen Charlotte Søllner Hernø i pressemeddelelsen.

Den lille by havde tilbage i tiden adskillige købmænd, kolonialvareforretninger, en slagterbutik, egen bager, rejsebiograf og en kro med keglebane.

"Der er brugt adskillige dage på at finde interessante billeder i Furesø Kommunes stadsarkiv i Farum. Og indsatsen har givet pote. Der er bl.a. fundet fotos af den smukke rejsestald, som lå på Bygaden mellem nummer 19 og 23, af vandtårnet omgivet af marker op til 'Olsens funkisvilla' og af de bygninger, der lå til højre og til venstre for hovedindgangen til Kirke Værløse Kirke, ligesom der er fundet et foto af mejeriet, de lå på det, der engang hed Stationsvejen, men som nu hedder Knud Hjortøs Vej," skriver foreningen.

Der er trykt et mindre oplag, og salget skal støtte husmoderforeningen. Den kan bestilles på www.husmoderforening.dk eller - som sagt - købes i Meny.

Bestil kalenderen på www.husmoderforening.dk eller køb den i Meny i Værløse.

jbt