Karsten Kehlet fra DC-3 Reklamebureau på Farum Hovedgade har lavet bogen 'Broerne' sammen med Arne Lybech. Foto: Martin Warming

Karsten Kehlet fra DC-3 Reklamebureau på Farum Hovedgade har lavet bogen 'Broerne' sammen med Arne Lybech. Foto: Martin Warming

Lokal reklamemand udgiver bog om brokvartererne

Af
Martin Warming

Martin Warming

Karsten Kehlet, der er indehaver af DC-3 Reklamebureau på Farum Hovedgade, har sammen med Arne Lybech netop udgivet en bog om brokvartererne i København.
Bogen, der kort og godt har fået titlen 'Broerne', indledes af Københavns overborgmester Frank Jensens forord og præsenterer en lang række punktnedslag i hvert af de fire brokvarteres historik krydret med masser af billeder, finurlige lokalhistoriske fortællinger og historiske rids.
"Brokvarterernes historie er en integreret del af Københavns historie. Derfor synes jeg også, at det er et vigtigt og spændende bogprojekt at fortælle historien om brokvartererne før og nu. Det er ikke bare interessant for dem, der bor på Amager, Vesterbro, Nørrebro og Østerbro, men for alle, som interesserer sig for København, og som besøger vores dejlige hovedstad", skriver overborgmesteren blandt andet i sit forord.
Karsten Kehlet betegner sig selv som en ærkekøbenhavner, der er født og opvokset på Vesterbro. I dag bor han dog i Birkerød, hvor han blandt andet er formand for haveforeningen Hestkøbgård, der ligger på grænsen til Furesø Kommune.
Karsten Kehlets reklamebureau har haft adresse på Farum Hovedgade siden 2004, og bogen 'Broerne' kan blandt andet købes hos Bog & Idé på Farum Bytorv.
Du kan læse mere om bogen på www.broerne.dc-3.dk.
 

Publiceret 14 November 2014 10:48