192 vandrere deltog i Naturpark Mølleåens Venners nytårstur forleden. Pressefoto

192 vandrere deltog i Naturpark Mølleåens Venners nytårstur forleden. Pressefoto

Vellykket nytårstur ved Mølleåen

Naturpark Møllåens Venner havde forleden med succes nytårstur, skriver foreningen i en pressemeddelelse.
Fik du læst: Fotogalleri fra nytårskuren: Bodo bad erhvervslivet om ikke at hvile på laurbærrene
192 deltagere kom ud på den otte kilometer lange vandretur i flot januar-vejr. Med udgangspunkt i Ganløses gamle landsbycentrum gik man ud til den nye smukke sti i Ganløse Mørke langs Bundsådalen fra Ganløse Eged til Ganløse Ore.
Fik du læst: Over 2.000 m2 sundhed under et tag
Både Egedals og Furesøs borgmestre dukkede op som deltagere og blev dermed ifølge pressemeddelelsen en bekræftelse på, at naturparken er til fælles glæde for publikum fra alle naturparkkommunerne, uanset hvor turen starter - og arrangørerne genkendte da også mange deltagere fra de øvrige kommuner.
jbe

Publiceret 11 January 2018 07:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl