Daimi og formand for Farum Jazzklub Ken Christensen. Privatfoto

Daimi og formand for Farum Jazzklub Ken Christensen. Privatfoto

Jazzklub fejrer 30 år

jazz Fredag den 5. april runder Farum Jazzklub et skarpt hjørne, når den fylder 30 år - og samtidig inviterer klubben til jubilæumskoncert på Ellegården med Louisiana Jazzband med sangerinden Daimi og gæstesolister.

I en pressemeddelelse fortæller jazzklubben, at det er Kira Martini, "Fessor" og 'Flying Jazzman', der er gæstesolisterne.

"Daimis musikalitet, charme og smittende humør borger for en dejlig oplevelse hver gang, at hun er på scenen. Hun har sunget jazz i mange år og gør det med en rytmisk fornemmelse, der placerer hende blandt de bedste, sammen med sine velspillende og musikalsk erfarne følgesvende fra Louisiana Jazzband," skriver klubben.

"Årene igennem har medlemsskaren ligget på omkring 350, og mange medlemmer har trofast bakket op om klubben igennem årene. De fleste gæster kommer naturligt nok fra Farum og nærliggende omegn, men til hvert arrangement kommer der gæster alle egne af Sjælland og nogle gange også udlandet. Klubben er drevet af en flok ildsjæle på 9 personer der alle brænder for musikken og det frivillige foreningsarbejde.

På dagen er der ekstraordinær åbningstid 17.45 og spisning klokken 19. Koncerten begynder klokken 21.15.

jbt

Publiceret 30 March 2019 00:00