16.-18. august er der igen musikalsk byfest i Jonstrup. Pressefoto

16.-18. august er der igen musikalsk byfest i Jonstrup. Pressefoto

Jonstrup Jazz Festival er igen klar til fest

Den musikalskelandsbyfest 16.-18. august har flere internationale navne på plakaten

Jonstrup Jazz Festival falder hvert år den tredje weekend i august.

Sådan har det været siden 1996, og hvert år danner det tidligere Jonstrup Seminarium idylliske rammer om festivalen i den lille landsby ved flyvestationen.

Festivalen, der i år finder sted 16.-18. august er både en byfest og en fejring af god musik, og så er der hyggelige fællesaktiviteter og en perlerække af tilbud til børn og barnlige sjæle, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Internationalt tilsnit

Årets festivalprogram har internationalt tilsnit med både hollandske Alice in Dixieland og amerikanerne Dale Smith og Kristin Korb på plakaten.

Fra den hjemlige scene ankommer festlige Kutimangoes, rutinerede Kansas City Stompers, energiske D/troit og crooneren Niels Bull i front for det lokale Big Dipper Band.

Også Furesø Musikskoles jazz- og funktalenter får chancen på scenen, og så inviterer Silja Okking til børnejazz med Benjamin Koppel og Kaspar Jolin.

"Det er netop kombinationen af glade børn og voksne og dejlig musik, der gør Jonstrup Jazz Festival til noget ganske særligt. Vi er meget stolte af det program, vi kan præsentere i 2019, og vi glæder os enormt til august," siger formand for Jonstrup Jazz Merete Nørby i pressemeddelelsen.

Man kan læse mere på www.jonstrup-jazz.dk.

jesl

Publiceret 10 May 2019 15:00