På Værløse og Farum Bibliotek kan børnene stemme frem til 5. juni på deres favorit til at vinde årets Børnevalg. Her er et udsnit af en af valgplakaterne.

På Værløse og Farum Bibliotek kan børnene stemme frem til 5. juni på deres favorit til at vinde årets Børnevalg. Her er et udsnit af en af valgplakaterne.

Børnevalg 2019 er udskrevet

På Værløse og Farum Bibliotek kan børnene stemme frem til 5. juni.

børnevalg Skal Sallys far eller Karmaboy vinde valget i år? Nu kan Furesøs børn gå til stemmeboksen på Farum Bibliotek og vælge, hvem der skal vinde årets Børnevalg.

Børnebiblioteket står klar med et stærkt felt, der afspejler børnenes favoritter:

"Flere af vores nye kandidater har solid institutions- og livserfaring," siger Camilla Duvald, som er børnebibliotekar ved Ballerup Bibliotekerne, og fortsætter:

"Andre er superstærke på venskaber, familiehygge og børneliv, så det bliver særdeles spændende at følge børnevalget i år."

Ved Børnevalget i 2017 vandt Villads fra Valby en overbevisende sejr med hele 4260 personlige stemmer og på valgsproget om 'Ja til slik'. Over 15.000 danske børn og biblioteker i 69 kommuner deltog i Børnevalget 2017.

Alle børn under 18 har indtil onsdag 5. juni chancen for at komme forbi biblioteket og sætte kryds ved deres favoritkandidat - blandt de opstillede er kendinge som Karmaboy, Sallys Far, Vildheksen, Nomerne og Rita & Krokodille. Blandt de stærke politiske budskaber i år er 'Ja til at passe på hinanden', 'Nej til stress om morgenen', 'Ja til at gå sine egne veje' og 'Nej til numsekløe'.

Kom forbi biblioteket og studer valgplakaternes budskaber og læg din stemmeseddel i boksen. Vinderen vil blive offentliggjort nogle dage efter folketingsvalget på Grundlovsdag 5. juni, lyder opfordringen.

Børnevalget 2019 er et samarbejde mellem landets folkebiblioteker, arrangeret af Ballerup Bibliotekerne og Danmarks Biblioteksforening.

mik.

Publiceret 15 May 2019 14:53