Den 17. august åbnes udstillingen med lokale kunstnere i Farum Kulturhus. Privatfoto

Den 17. august åbnes udstillingen med lokale kunstnere i Farum Kulturhus. Privatfoto

Lokale kunstnere samles i stor udstilling - og du kan være med

Hver andet år inviterer Furesø Kunstforening kunstnere bosat i Furesø Kommune, eller bosat i en anden kommune og medlem af foreningen til at udstille i alle gallerierne i Farum Kulturhus.

Hver gang udstillingen finder sted, deltager godt 100 kunstnere - fra malerier til keramik, foto og tekstilkunst.

I år åbnes udstillingen lørdag den 17. august, hvor det er borgmester Ole Bondo Christensen, der holder åbningstalen. Udstillingen varer frem til 28. september.

Hvis du vil være med, kan du allerede fra uge 24 få tilmeldingsskemaer i Kulturbutikken i Farum Kulturhus.

hhs

Publiceret 10 June 2019 07:32

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl