Husker du ham? Sigmund, der tog Danmark med storm, da han medvirkede i X Factor i 2018. På fredag kan du opleve ham på Værløse Bymidte. Pressefoto

Husker du ham? Sigmund, der tog Danmark med storm, da han medvirkede i X Factor i 2018. På fredag kan du opleve ham på Værløse Bymidte. Pressefoto

Oplev Sigmund fra X Factor på Bymidten

Fredag den 14. juni sætter karismatiske Sigmund gang i Værløse Bymidte

Du husker ham nok, Sigmund. Den unge sanger, der tog hele Danmark med storm, da han medvirkede i X Factor 2018.

Nu kan du opleve ham på Værløse Bymidte.

Det sker fredag den 14. juni, hvor han giver koncert mellem klokken 16.15 til 17.

hhs

Publiceret 10 June 2019 04:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl