Det er lige her, hvor Kålundsvej 1 møder Farum Hovedgade, der er mødested for den særlige byvandring. Foto: Helene Holm Stolle

Det er lige her, hvor Kålundsvej 1 møder Farum Hovedgade, der er mødested for den særlige byvandring. Foto: Helene Holm Stolle

Lindorme, helheste og en nar, der narrer kongen: Tag med på sagntur i det gamle Farum

Det er Furesø Museer, der inviterer på en spændende sagntur søndag den 7. juli

Søndag den 7. juli klokken 11 til 12 kan du komme med på spændende byvandring i Farum Landsby, hvor du vil høre sagn og myter fra området. Farum er nemlig spækket til randen med gamle sagn om både lindorme, trolde, heltemodige helte og drager.

På byvandringen får du et indblik i nogle af alle de mystiske væsener der måske/måske ikke har levet i området i gamle dage. Hvem ved, måske kan man stadig finde spor efter dem den dag i dag. Sagnturen er rettet mod børn fra 7 år og deres voksne, men alle er velkommen. Turen tager ca. en time og foregår på gåben.

Turen er gratis men med tilmelding på limn@furesoe.dk. Vil man tilmelde sig pr. telefon skal det ske på nummeret 72 16 53 61 senest fredag d. 5. kl. 16.

Mødested for deltagerne er ved det gamle majtræ (der brændte ned for nogle år siden), lige hvor Farum Hovedgade og Kålundsvej 1A mødes. Parkering er mulig ved Akacietorvet.

hhs

Publiceret 25 June 2019 04:00