Psykolog Kirsten Callesen kommer til Furesø med gode råd om, hvordan man kan sikre god trivsel hos sit barn. Pressefoto

Psykolog Kirsten Callesen kommer til Furesø med gode råd om, hvordan man kan sikre god trivsel hos sit barn. Pressefoto

Arrangemenet for forældre: Vores børn og unge - hvordan sikrer vi deres trivsel?

Psykolog Kirsten Callesen giver gode råd til, hvordan man som forælder kan sikre god trivsel hos sine børn

Onsdag den 28. august er Autismeforeningen Kreds Nordsjælland, SIND Ballerup-Furesø-Herlev og LEV Furesø i samarbejde med Furesø Kommune vært for et dobbeltarrangement om, hvordan vi sikrer vores børn og unges trivsel.

Arrangementet begynder klokken 16 med et oplæg for medarbejdere i Furesø Kommune, og klokken 19 - 21 er forældre og pårørende til unge velkommen til at høre oplægget.

Det hele finder sted i multisalen på Furesø Rådhus.

"Vi vil gerne stille skarpt på, hvorfor vi ser et stigende antal børn og unge, der mistrives og får diagnoser som bl.a. autisme, angst, depression og stress? Hvad sker der? Og hvad kan og vil vi gøre ved det? Som forældre, lærere og pædagoger, kommune og samfund?” forklarer en af arrangørerne, Sine Holm fra Landsforeningen Lev, og hun fortæller, at oplægsholder til arrangementet er psykolog Kirsten Callesen, der er kendt af både forældre og fagfolk i Danmark for at arbejde med og forske i det stigende antal børn og unge, som mistrives.

Det er gratis at deltage men tilmelding nødvendig, efter først-til-mølle princippet og senest den 23. august. Der vil blive serveret te, kaffe, vand, frugt og kage til arrangementet.

Tilmelding og yderligere oplysninger: Sine Holm, e-mail: furesoe@kreds.lev.dk, mobil 24 28 60 43

hhs

Publiceret 08 August 2019 07:23