Hygge og økologisk mad er faste ingredienser ved årets høstmarked på Skolelandbruget. Arkivfoto

Hygge og økologisk mad er faste ingredienser ved årets høstmarked på Skolelandbruget. Arkivfoto

Så er det tid til det store høstmarked på Skolelandbruget

Der bliver ægte markedsstemning med boder, musik, hønseskidnings-konkurrence og mulighed for at klappe nogle af Skolelandbrugets mange dyr, når der er høstmarked søndag den 18. august

Kom og oplev ægte markedsstemning med spændende boder – både gamle kendinge som blandt andet Stengården, Solgården og Ninas Pileflet, men i år er der også nye med til høstmarkedet på Skolelandbruget. Det betyder, at du kan opleve naturvejlederne fra Fiskebæk Naturskole, de lokale ølbryggere Barley Fiel Beer, Anne Meret fra Naturkurven og Edamus, der sælger økologisk mad.

Ved høstmarkedet kan du også prøve kræfter med forskellige børneaktiviteter, besøge og klappe Skolelandbrugets dyr og høre om hvordan de bliver passet – ellers hvad med at satse i hønseskidnings-konkurrencen?

I løbet af dagen kan du også tage en tur tilbage i tiden. Farum Lokalhistoriske Forening holder nemlig åbent i Cornelen i Stavnsholt, hvor du kan se, hvordan en købmandsbutik så ud i 1930’erne, og du kan også prøve en tur i hestevogn.

"Og hvis du bliver sulten af alle indkøbene og aktiviteterne, kan du købe lækker økologisk mad, hjemmebrygget øl, sodavand eller is, kage og kaffe, som du kan nyde til hyggelig musik", lyder det fra Skolelandbruget.

Høstmarkedet finder sted søndag den 18. august mellem klokken 10 og 14.

hhs

Publiceret 08 August 2019 11:17