Sebastian Klein, der er kendt for sine tv-programmer for børn, kan opleves live og på slap line i Galaksen lørdag 21. september. Pressefoto

Sebastian Klein, der er kendt for sine tv-programmer for børn, kan opleves live og på slap line i Galaksen lørdag 21. september. Pressefoto

Børneshow i Galaksen med Sebastian Klein

Sebastian Klein har i de seneste 10 år skabt populære tv-programmer for børn. Det er blevet til mange hundrede forskellige programmer, som har fornøjet danske børn i alle aldre. Men Sebastian kan meget mere end tv.

Lørdag 21. september kl. 11 optræder Sebastian Klein i Galaksen med sit børneshow i Galaksen i Værløse.

I Sebastians soloshow får man muligheden for at opleve hans skøre påfund, finurlige hjerne og utrolige energi live i en cocktail af børne-tv, cirkus, dans og komik.

Ved showet er der ingen stole i salen, i stedet sidder publikum på gulvet så børnene frit kan vælge at gå helt frem til scenen når de har lyst. Det kan nemlig være lidt af en udfordring for energifyldte børn at sidde stille på en stol i op imod en time.

Der er et begrænset antal siddepladser på Galaksens balkon.

Lige nu kan man vinde bogen 'Sebastians store quizz om dyr' og to billetter til showet ved en konkurrence på Værløse Børnebibliotek. Vinderen trækkes 19. september.

Billetter købes på www.galaksen.dk.

jesl

Publiceret 11 September 2019 00:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl