Efter aflysning sidste år optræder Erik Clausen 26. september i Galaksen med 'Fra den ene hjernehalvdel til den anden 2.0'. Pressefoto

Efter aflysning sidste år optræder Erik Clausen 26. september i Galaksen med 'Fra den ene hjernehalvdel til den anden 2.0'. Pressefoto

Erik Clausen leger igen med hjernehalvdelene

Erik Clausen skulle have optrådt i Galaksen sidste år men måtte aflyse hele den planlagte turné på grund af en brækket hofte. Men nu er han klar igen, og torsdag 26. september kl. 20 kan han opleves i Galaksen.

Sidst Erik Clausen optrådte i Galaksen var det for en totalt udsolgt sal med showet 'Fra den ene hjernehalvdel til den anden'. 26. september optræder han med 'Fra den ene hjernehalvdel til den anden 2.0' – et show, han selv betegner som "et talkshow på fuld speed".

I gøglerens verden vendes alle ting på hovedet - om ikke andet vendes på vrangen. Der bliver sat spørgsmålstegn ved den stærkt opreklamerede normalitet og sat lighedstegn mellem mænd og kvinder, absolut til kvindernes fordel, når Erik Clausen gennemgår hvordan Vorherre havde det, da han skabte henholdsvis manden og kvinden.

'Fra den ene hjernehalvdel til den anden 2.0' går ud på at forene de to halvdele, der normalt lever adskilt. Som et par i en separation, som et par i en total krise, som et par, der hele tiden er i terapi.

Billetter købes via www.galaksen.dk.

jesl

Publiceret 17 September 2019 05:00