BIE's Bryglab har tidligere dannet rammen for en vinsmagning for Alverdens Vine - og gør det igen den 27. september. Arkivfoto

BIE's Bryglab har tidligere dannet rammen for en vinsmagning for Alverdens Vine - og gør det igen den 27. september. Arkivfoto

Vild vin og kubik: Stor vinsmagning mellem veteranbiler

BIE's Bryglab danner rammen for en kæmpe vinsmagning arrangeret af Alverdens Vine

Titlen for årets store vinsmagning i Farum er "Vild vin og kubik". Det er Alverdens Vine, der byder til en smagning på 60 forskellige kultvine hos BIE's Bryglab og veteranbils-museum på Bygmarken 19 i Farum fredag den 27. september klokken 18 til 21.

"I år præsenterer vi en stribe økologiske vine fra hele verden. Nogle af dem dyrket efter biodynamiske principper - og nogle af disse er ovenikøbet naturvine. Det kan man virkelig smages, f.eks. vore orangevine som har ligget på skallerne i mere end 20 dage. De vilde vine er ganske enkelt på vej frem", fortæller Flemming Oppfeldt.

Vinsmagningen har i år rødvine fra Mexico og Grækenland.

"Det er vine, der gør alle fordomme til skamme", fortæller Flemming oppfeldt og understreger, at smagningen kommer hele vejen rundt, da der i alt er 60 vine på programmet, som bliver præsenteret og forklaret af importørerne.

"Vinsmagningen finder sted i BIE's Bryglab, som er lidt af et uofficielt veteranbilsmuseum. Så der bliver virkelig noget at smage og se på denne fredag aften, hvor det også er muligt at få en let tapas i et hyggeligt lag med andre vinelskere", lyder det fra Flemming Oppfeldt.

Hvis du vil med til vinsmagningen, skal du tilmelde dig på kontakt@alverdensvine.com. Prisen er 175 kroner.

hhs

Publiceret 22 September 2019 00:00