Arkivfoto

Arkivfoto

Seniorakademi nærmer sig 100 medlemmer

aktivt liv Det nystartede Jonstrup Senior Akademi er kommet godt fra start, fortæller folkene bag i en pressemeddelelse. I Jonstruphus var der dukket 79 op til et orienteringsmøde, og medlemstallet er senere vokset på 95 styk.

Medlemmerne har sat mange aktiviteter i gang, står der i pressemeddelelse. Blandt andet en månedlig foredragsrække med blandt andre Per K. Larsen med foredraget: ”Barn af årgang 1946”, og senere i oktober følger navne som Karl-Johann Hemmersham. Vinteren kommer til at byde på foredrag om slankekure og depression samt en række lokalhistoriske foredrag med historikeren Niels Bødker Thomsen. Formanden for Jonstrup Jazzklub og manden bag Jonstrup Jazzfestival Ole Sterndorff holder hver måned et musikforedrag.

Der er også en ganggruppe, der arrangerer ture til Flyvestation Værløse, en sanggruppe og grupper inden for læsning, håndarbejde, lancier, rytmik, lyrik og kunst.

"Hver uge opstår der nye ideer blandt medlemmerne og det ser ud til, at de bliver realiseret," står der i pressemeddelelsen.

Forenings kasserer Anne Sørensen tager imod indmeldelser på annesoerensen@email.dk.

jbt

Publiceret 05 October 2019 10:47