Dansk Flygtningehjælp samler ind 3. november. Pressefoto

Dansk Flygtningehjælp samler ind 3. november. Pressefoto

Dansk Flygtningehjælp har brug for indsamlere i Værløse og Farum

Hjælp Dansk Flygtningehjælp samler ind i hele landet 3. november, men der er langt fra nok, der har meldt sig som indsamlere til at få dækket alle ruter.

”Mange har meldt sig som indsamlere her i Værløse og Farum, og det er vi virkelig taknemmelige for. Men der er stadig stort antal ledige ruter, så vi håber, at endnu flere har lyst til at bruge tre timer på at gøre en forskel for verdens hårdest ramte flygtninge. Man tilmelder sig på www.flygtning.dk eller ved at ringe til 3373 5111,” fortæller Maibrit og Johanne, som er koordinatorer i henholdsvis Værløse og Farum.

På bare tre timer kan en enkelt indsamler samle cirka 1.000 kroner ind, som går til at hjælpe lige præcis dér, hvor nøden er størst lige nu. Pengene fra indsamlingen bliver brugt i nærområderne til verdens konfliktzoner. I år går pengene i særlig grad til at give mennesker på flugt tag over hovedet – for alle mennesker har brug for et hjem for at overleve. Meld dig som indsamler 3. november på telefon 3373 5111 eller flygtning.dk.

Kapp

Publiceret 09 October 2019 00:00