Dennis Lydom fortæller historien om manden og synger de ikoniske sange på torsdag 10. oktober på Farum Bibliotek. Pressefoto

Dennis Lydom fortæller historien om manden og synger de ikoniske sange på torsdag 10. oktober på Farum Bibliotek. Pressefoto

The Man in Black på Farum Bibliotek

koncertforedrag Johnny Cash er i fokus, når Dennis Lydom fortæller historien om manden og synger de ikoniske sange på torsdag 10. oktober kl. 19 på Farum Bibliotek.

Johnny Cash er populær hos unge og ældre. Dette mærker foredragsholderen Dennis Lydom, der har holdt over 150 koncertforedrag om 'The Man in Black'.

Med farverige fortællinger og musik inviterer han lytteren ind under huden på mennesket Johnny Cash, som var lige så skrøbelig som fandenivoldsk.

Man følger Johnny Cash fra hans dybt kristne opvækst i en fattig bomuldsplukkerfamilie i sydstaterne til hans ungdom i først flyvevåbnet og senere musikbranchen.

Gennem op- og nedture

Publikum får kendskab til Johnny Cash's op- og nedture, hans dæmoner samt det massive stofmisbrug, der plagede ham det meste af livet.

Historierne bliver tilsat essentielle sange fra hans karriere, som spændte over seks årtier fremført af Dennis Lydom med sin guitar og autentiske stemme.

Billetter på .furbib.dk.

jesl

Publiceret 10 October 2019 12:30