Billetterne er til salg hos Værløse Bio. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Billetterne er til salg hos Værløse Bio. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Efterårsferie på Værløse Bymidte

Børnebilletter og aktiviteter

feriesjov Efterårsferien på Værløse Bymidte byder på aktiviteter hele ugen, skriver centret i en pressemeddelelse.

Overordnet kan man købe en efterårsbillet, der giver adgang til aktiviteter, konkurrencer og andet hen over uge. Billetterne købes i Værløse Bio og koster , eller på forhånd via mobilepay 23112.

"De koster 100 kroner pr. barn eller 150 kroner inklusive seks frokostbilletter - gratis for børn under 3 år, da de vil have svært ved at deltage i aktiviteterne, men kan have glæde af gratis is, med merer," skriver centret.

Hver dag bliver der serveret børnemad som edderkoppepizza, uglegylp eller andet, der bliver lavet rundt omkring på spisestederne.

Aktiviteter

Mandag den 14. oktober kan man bygge spøgelsesslot, tirsdag er det mal et monster, onsdag kan man bygge skræmmekasse, torsdag kan man lave et spøgelse, heks eller en trold, og fredag kan man lave et monster eller en anden spøjs figur.

Alle aktiviteterne på hverdagene er fra klokken 10-16. Fredag fra 13-17 er der også sminkeworkshop, og her er der tilmelding efter først til mølle via efterårsbilletten.

Lørdag den 19. oktober klokken 10-13 kan man lave en mumie eller flagermus. Søndag er sidste chance for at bruge feriebilletten, hvor det dog kun er supermarkeder, spisesteder og biograf, der er åbne.

jbt

Publiceret 14 October 2019 00:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl