Modelfoto: Adobe Stock

Modelfoto: Adobe Stock Rawpixel.com - stock.adobe.com

Hør om demens og hørelsen

arrangement Torsdag den 24. oktober arrangerer Høreforeningens lokalafdeling i Furesø-Egedal foredrag om demens, hvor hørelsen også spiller en rolle. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Det foregår fra klokken 13.30 til 15.30 i HEP-Huset på Carlsbergvej 4 i Stenløse. Mette Nørregaard, der er projektansat i Egedal Kommune fortæller om emnet. Teleslynge/skrivetolke er tilstede. Både medlemmer og ikkemedlemmer er velkomne.

Høreforeningens lokalafdeling holder sine foredrag i enten Farum eller i Stenløse.

jbt

.

Publiceret 15 October 2019 00:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl