Modelfoto: Adobe Stock

Modelfoto: Adobe Stock sergiubirca - stock.adobe.com

Åbent hus: Tag madkurven med til Annexgården

sig hej Søndag den 20. oktober klokken 12-16 er der åbent hus på Annexgården i Hareskovby. Her kan alle beboere af alle slags mødes på tværs af alder og generationer, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Tiden kan bruges til eksempelvis kongespil, brætspil, og man kan spise sin medbragte frokost i kurv, mens kaffe og kage kan købes på stedet. Klokken 13.30 spiller jazztrioen Rudd/Ruby/Rongsted.

jbt

Publiceret 16 October 2019 00:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl