PR-foto

PR-foto

Se "Carmen" i Galaksen

Egnsteateret Undergrunden med ny forestilling

Den 20. oktober klokken 19.30 kan man opleve "Carmen" i egnsteateret Undergrunden i Galaksen i Værløse.

Rollen som Carmen spilles af Andrea Pellegrini, der også selv har skabt forestillingen. Med sig har hun Magnus Vigilius i rollen som Don José samt dansere fra Sevilla.

"Carmen er en fortælling om to verdener, der mødes. Den retskafne officer Don José møder sigøjnerkvinden Carmen. Carmen er nederst i det sociale hierarki - uden bolig, status og penge. Til gengæld har hun sin frihed, som hun hylder over alt andet," skriver arrangørerne. Billetter via undergrunden.com

jbt

Publiceret 17 October 2019 17:01

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl