Privatfoto

Privatfoto

Årsmøde hos DN Furesø

Der er årsmøde i DN Furesø 26. oktober

Valg Danmarks Naturfredningsforening holder årsmøde på Fiskebæk Naturskole 26. oktober. Klokken 14 bydes der på cirka en times gåtur i den nærmeste skov, hvor foreningen vil fortælle om den natur og historie man møder på turen i naturen. Derefter går deltagerne indenfor på Naturskolen til en kop kaffe og kage, men foreningen fortæller og om de ting man har beskæftiget sig med i det forløbne år. Der sluttes af med beretning og valg til bestyrelsen.

Publiceret 19 October 2019 01:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl