Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Ny portal:

Nu kan lokale firmaer bedre byde ind

Erhverv Mange virksomheder i Furesø efterspørger større gennemsigtighed og lettere adgang til at byde på opgaver i Furesø Kommune. Det åbner en webportal nu op for.

”Det forpligtende samarbejde mellem virksomheder og kommune i Furesø Kommunes erhvervskontaktudvalg kaster jævnligt nye resultater af sig. Formålet med samarbejdet er jo, at vi finder løsninger, der kommer både det lokale erhvervsliv og kommunen til gavn. Det mener jeg, vi har fundet formlen på med samarbejdet om webportalen Comdia,” siger Steen Vinderslev, der er kommunaldirektør i Furesø Kommune.

Erhvervslivet har i blandt andet Dansk Industris erhvervsklima-undersøgelse efterspurgt, at flere opgaver bliver løst af lokale leverandører, eller at de lokale virksomheder i det mindste kommer i betragtning til at byde på opgaverne. Det giver Comdia-systemet mulighed for.

Systemet er ikke blot en telefonbog over lokale leverandører inden for forskellige brancher, men illustrerer samtidig, hvor stor en andel af ordrerne, der går til lokale leverandører og hvilke aktuelle indkøb, kommunen står foran. Du finder Comdia-portalen på furesoe.dk/erhverv, hvor du også kan se de aktuelle udbud.

Kapp

Publiceret 21 October 2019 03:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl