Michael har åbnet motivationsterapiklinik i Værløse

nyåbnet Michael Bisling er manden bag en nyåbnet motivationsterapiklinik i Værløse. Bisling Motivationsterapi er navnet, og den nye klinik ligger på Kirke Værløsesvej.

"Vi har alle en mental stregkode, som gør, at vi reagerer som vi gør. Rent praktisk gør det, at du for eksempel spiser søde sager når du er ked af det. Du har reelt ikke et valg, før du ændrer din stregkode," skriver han i en pressemeddelelse.

Efter flere år som topleder i danske og internationale virksomheder, har han skiftet bane og er blevet hypnoterapeut, som behandlingsformen hedder, og han har selv oplevet, hvordan mistrivsel påvirker mennesker, skriver han.

"Motivationsterapi er en unik sammensætning af neurologisk hypnose og samtaleterapi. Den benytter en afslappet underbevidst tilstand, vi som mennesker naturligt befinder os i flere gange om dagen. Der stilles ikke længere spørgsmålstegn ved, om Hypnoterapi virker. I dag forskes der i hvilke områder, der med fordel kan bearbejdes hypnotisk, når vi befinder vi os i en mental afslappet tilstand af ’øget modtagelighed’. I denne tilstand kan vi arbejde med at justere uhensigtsmæssige indlærte tankemønstre," skriver han i pressemeddelelsen.

Den nye klinik er allerede åbnet.

jbt

Publiceret 26 October 2019 05:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl