Privatfoto

Privatfoto

Værløse-forfatter udgiver ny bog

udgivelse Værløse-forfatteren Christian Engkilde har udgivet sin sjette roman, der har fået titlen "PANDORA – Vulkanvinter". Det skriver forfatteren i en pressemeddelelse. Bogen er den første del af i alt tre bøger, og handler om, at Jorden er ramt af en enorm klimakrise, at vores civilisation er gået under, og at en ny samfundsorden vokser frem i ruinerne af den gamle verden.

"Jeg tror, at rigtig mange menneske ind imellem leger med tanken om, hvad der vil ske, hvis jorden blev ramt af en alvorlig katastrofe. Det gør jeg i hvert fald. For 65 millioner år siden blev dinosaurusserne udryddet på kort tid, og det kunne vel ske igen?" skriver han.

Den 17-årige Pandora er bogens hovedperson, og hendes liv følger vi 30 år efter vulkanens udbrud, hvor der er stadig kan bo mennesker på Jorden, omend den er tyndt befolket.

Bogen er udkommet.

jbt

Publiceret 26 October 2019 00:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl