Jesper B. Korndal er indstillet til Furesø Kommunes kulturpris. Nu kan du også vinde hans digtsamling. Foto: Jens Berg Thomsen

Jesper B. Korndal er indstillet til Furesø Kommunes kulturpris. Nu kan du også vinde hans digtsamling. Foto: Jens Berg Thomsen

Vind prisindstillet Farumforfatters digte

Digter og Furesø Avis sætter præmie på højkant

Af
Jens Berg Thomsen

farumlyrik Når du når til Farum, kører toget ikke videre. Men Farum er også drømmenes bagtæppe. Det og meget mere kan man læse om i digteren Jesper B. Korndals seneste digtsamling "3520 Korndal", som du nu kan vinde et signeret eksmplar af med Furesø Avis.

Jesper Korndal er for øvrigt én af de indstillede til at vinde Furesø Kommunes kulturpris for 2019.

Han er opvokset i Farum og bor i dag i København, men hans hjenstavn har altså betydet så meget, at det er blevet til en digtsamling om barndomsbyen. Jesper Korndal har været forbi avisen med to signerede eksemplarer, som du har en chance for at vinde, hvis du svarer på følgende spørgsmål:

Hvor mange digte er der i "3520 Korndal"? (Ledetråd: Titlen på bogen giver svaret".

Send dit svar senest torsdag den 31. oktober klokken 12 til redaktion@furavis.dk

Publiceret 27 October 2019 07:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl