I efterårsferien var der aktivitet forud for Halloween. Foto: Jens Berg Thomsen

I efterårsferien var der aktivitet forud for Halloween. Foto: Jens Berg Thomsen

Så er der gys:

Mød kæmpetrolden på Værløse Bymidte

Spøgelsesslot, sminke og uhyggelige væsner

Af
Jens Berg Thomsen

gys På Værløse Bymidte fejres der Halloween torsdag den 31. oktober. I løbet af efterårsferien har forskellige børn været med til at bygge spøgelsesslot, og det kan man se på dagen. Det er også muligt at møde en kæmpetrold fra klokken 14.30 til 18.30, og fra 15.30 til 17.30 er det muligt at blive sminket.

Der serveres spændende drikke som orksnot, drageblod, frøflim og andre spændende ting, og der er slikposer til alle udklædte.

Centerkonsulent Vibeke Nørly på Værløse Bymidte foran spøgelsesslottet, som blev lavet i efterårsferien. Foto: Jens Berg Thomsen

Centerkonsulent Vibeke Nørly på Værløse Bymidte foran spøgelsesslottet, som blev lavet i efterårsferien. Foto: Jens Berg Thomsen

Det hele kulminerer klokken 17.30, hvor der er stort Halloween-optog for udklædte børn og voksne.

Publiceret 30 October 2019 15:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl