Anaïs Drouhait fra Farum har fået sit eget cateringfirma. Privatfoto

Anaïs Drouhait fra Farum har fået sit eget cateringfirma. Privatfoto

Anaïs vil gerne levere maden

Både personen og maden er multikulturel i nyt cateringfirma i Farum

ny virksomhed Anaïs Drouhait flyttede for fire år siden til Danmark, og nu bor hun i Farum med sin kæreste. Og nu er hun blevet selvstændig med eget firma med et "private dining"-koncept.

"Jeg har lavet mad i mange år som kok og har været køkkenchef i diverse restauranter i Belgien og Danmark. Efter jeg deltog i efteråret til workshops for madiværksættere fra Greater Copenhagen Food Startup (en samarbejde mellem Erhvervshus Hovedstaden, CPH Food Space og Københavns Kommune), besluttede jeg mig at starte min egen private dining virksomhed," siger hun i en pressemeddelelse.

Oprindeligt er hun fra Belgien og Den Dominikanske Republik.

"Lige som mig er maden multikulturel," fortæller Anaïs Drouhait fra Farum om maden i sit nye firma. Privatfoto

"Ligesom mig, er mine retter multikulturelle. Jeg laver sydeuropæisk og caribisk mad og kan lide at give en lille eksotisk twist til mine retter, med caribiske ingredienser ligesom kassava og madbananer. Jeg elsker at kombinere forskellige smager og sætte min kærlighed og passion for mad på tallerkenen," siger hun i pressemeddelelsen.

Blandt andet leverer hun til fødselsdage, julefrokoster, polterabender. Firmaets hjemmesideer anaisdining.dk for at få mere information.

jbt

Publiceret 02 November 2019 08:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl