Mette Hvied Lauesen holder foredrag om sorg. Pressefoto

Mette Hvied Lauesen holder foredrag om sorg. Pressefoto

Forstå sorgen med Mette Lauesen

foredrag Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening inviterer til foredrag om sorg onsdag 13. november kl. 19.30 på Den Gamle Skole i Kirke Værløse.

Her vil grief-recovery-specialist Mette Hvied Lauesen fortælle om sorg generelt, hvad der giver sorg, reaktioner på sorg, hvad der sker i hjernen, hvordan sorg påvirker, adfærd under sorg, myter om sorg, uforløst sorg, akkumuleret sorg og tab samt om at komme videre fra sorg.

Der er mindst 40 forskellige livsbegivenheder, der kan give en oplevelse af sorg, siger Mette Hvied Lauesen. Og den store reaktion behøver ikke at skyldes det seneste tab. Det kan derimod være det seneste af en række tab, så man oplever akkumuleret sorg.

Entré 50 kroner, 25 kroner for medlemmer.

jesl

Publiceret 07 November 2019 18:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl