Så er der Open Church

Kirke 24. november klokken 14 til 16 indbyder Farum Sogn til ”Open Church” i Stavnsholtkirken. Arrangementet udspringer af et stort ønske hos menighedsrådet og sognets fem præster om at åbne kirken for kristne, der kommer fra andre lande og kirkesamfund, skriver Farum Sogn i en pressemeddelelse. Der bydes på kaffe og kage. Præsterne håber, at man henover kaffen kan udveksle tanker om, hvordan det er at bo i Farum, og hvilke ønsker, man har til kirken.

Publiceret 08 November 2019 19:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl