Hjertetræet står på det store torv på Farum Bytorv. Foto: Jens Berg Thomsen

Hjertetræet står på det store torv på Farum Bytorv. Foto: Jens Berg Thomsen

Bytorvets hjertetræ er det største nogensinde

Igen i år kan du opfylde et hjerteønske fra et barn på Farum Bytorv

Af
Jens Berg Thomsen

julehjælp Lige som sidste år er der et særligt juletræ at finde på det store torv på Farum Bytorv i år til jul. Hjertetræet er at finde på stedet, hvor gavmilde sjæle finder juleønsker fra værdigt trængende børn.

"Det er det største hjertetræ nogensinde," fortæller centerchef Kenneth Barenholdt.

Der hænger allerede op mod 300 ønsker på træet. Ønskerne er koordineret af Røde Kors og Red Barnet, og hvis man har ønsker, er det de to organisationer, man skal henvende sig til.

Der kan komme nye ønsker helt frem til jul, fortæller centerchefen.

Man kan altså vælge at støtte et barn her op til hjerternes fest. Det gør man ved at tage hjertet ned og gå ind i en af butikkerne på bytorvet. Ønskerne har en pris på 100 kroner og opefter, skriver Farum Bytorv på sin hjemmeside. Når man så har købt gaven i butikken, er det vigtigt, at man efterlader den dér, for på hvert hjerte er der en kode, som sikrer, at gaven når frem til det rette barn.

"Bag hvert hjerte er der et barn, så tag kun hjertet, hvis du opfylder barnets ønske. Vi håber meget, at borgerne i Furesø Kommune vil tage godt imod hjertetræet og give en gave, som gør en forskel," stod der sidste år på Farum Bytorvs hjemmeside.

Træet blev stillet op første gang i 2016.

fakta

Sådan kan du hjælpe

  • Vælg et hjerte fra træet med et ønske, som du gerne vil opfylde.
  • Køb gaven (foreslået værdi fra 100 kroner) i en af butikkerne på bytorvet senest tirsdag den 18. december.
  • Lad gaven og hjertet blive i den butik, hvor gaven er købt. Koden på hjertet sikrer, at gaven når frem til det rigtige barn. Bag træet står Red Barnet Furesø, Røde Kors Furesø, Frivilligcenter Furesø og Farum Bytorv.

Kilde: Farum Bytorv

Publiceret 01 December 2019 10:00