"Centerkontoret kiggede nu på deres optagelser fra Centrets video, og fandt hurtigt billedet af mig, hvor jeg taler i mobilen og går derfra uden den ene taske, som indeholdt min mappe med noder". Arkivfoto: John Jessen Hansen

DEBAT: I Farum tager vi os da af hinanden

debat En af mine glæder er at synge i Farum Pensionistkor, hvor vi øver hver mandag formiddag på Farums Aktivitetscenter Gedevasevang.

Mange af os pensionister har vældig travlt med ikke kun familien / børnebørn, men også med en masse andre ting, som vi deltager i lige fra motion en gang om ugen til forskellige kurser, bogbinding, sprog, musik, bridge osv., derfor har jeg besluttet altid at ’slappe af’ en stund på biblioteket efter korprøverne, således også i mandags, og hvor jeg bl.a. skulle aflevere nogen DVD'er, men det viste sig, at jeg havde glemt en på Gedevasevang, hvor jeg havde taget en kopi af forsiden til et senere lån.

Receptionen på Gedevasevang var nu lukket. Jeg skulle lige ordne noget på Bytorvet og besluttede, at ringe alligevel, og fik så den gode meddelelse, at DVD’en var fundet.

Herefter var jeg i to butikker og opdagede pludseligt, at jeg manglede en af de to tasker jeg havde haft med mig, - spurgte i butikkerne, men den var ikke fundet og afleveret.

Centerkontoret kiggede nu på deres optagelser fra Centrets video, og fandt hurtigt billedet af mig, hvor jeg taler i mobilen og går derfra uden den ene taske, som indeholdt min mappe med noder.

Dagen efter, altså i tirsdags ringede jeg til Centerkontoret på Bytorvet, hvor den heller ikke var blevet indleveret, men da de spurgte til, hvilket tidspunkt og hvor jeg havde været, kunne jeg bl.a.fortælle, at jeg havde sat mig på en sort bænk ved den midterste indgang fra Paltholmvej.

Centerkontoret kiggede nu på deres optagelser fra Centrets video, og fandt hurtigt billedet af mig, hvor jeg taler i mobilen og går derfra uden den ene taske, som indeholdt min mappe med noder.

Den lå der længe, men så kom et ældre ægtepar, som kiggede i den og tog den med sig ud af Centret, der var jo navn og adresseliste forrest i nodemappen, så mon jeg ikke ville blive ringet op.

Det gjorde jeg også, ganske kort tid efter min samtale med Centerkontoret, hvor en dame fortalte mig, at hendes venner havde fundet tasken og taget den med, fordi de vidste, at hun kom på Gedevasevang, så hun ville tage den med næste dag, når hun skulle derhen.

Så både DVD og noder blev fundet, som jeg bare kan hente på Gedevasevang, hvor jeg forhåbentligt også vil få mulighed for at sige tak til ægteparret.

Publiceret 11 April 2019 00:00