"Jeg foreslår, at Kresten Bergsøe frivilligt og som en gestus til os borgere åbner hver søndag indtil, hele sagen er afgjort. Vi skal nok passe på den smukke park og hinanden", skriver Benny Normind i dette debatindlæg. Arkivfoto: Helene Holm Stolle

DEBAT: 'Åbn Farumgårds park hver søndag som en gestus til os borgere - vi skal nok passe på den'

Benny Normind, Elmely 3, Farum

I to år er vi lokale borgere og brugere af parken blevet taget som gidsler i sagen. Tilsyneladende passer det Kresten Bergsøe godt, at Farumgård er lukket for offentligheden.

Skal der anlægges en ny sti, så ruten går udenom hovedbygningerne? Kan en ny fredning gennemføres?

Det tager tid - lang tid, og vi brugere er gidsler.

Jeg foreslår, at Kresten Bergsøe frivilligt og som en gestus til os borgere åbner hver søndag indtil, hele sagen er afgjort. Vi skal nok passe på den smukke park og hinanden.

I Barokhaven ved hovedbygningen findes en særlig sandstensskulptur, der forestiller en løve med et tyrehoved i munden. Symbolsk betyder det, at dyrenes konge - løven uddriver urenheder ( raffinerer metal ). Det stammer fra metalvirksomheden Poul Bergsøe & Søn, hvor jeg var ansat i 70’erne.

Jeg vil gerne forære Kresten Bergsøe en miniature af skulpturen i bronze, hvis han vil holde åbent om søndagen.

"I Barokhaven ved Farumgårds hovedbygning findes en særlig sandstensskulptur, der forestiller en løve med et tyrehoved i munden. Symbolsk betyder det, at dyrenes konge - løven uddriver urenheder ( raffinerer metal ). Det stammer fra metalvirksomheden Poul Bergsøe & Søn, hvor jeg var ansat i 70’erne. Jeg vil gerne forære Kresten Bergsøe en miniature af skulpturen i bronze, hvis han vil holde åbent om søndagen", skriver Benny Normind i dette debatindlæg. Privatfoto

Publiceret 19 June 2019 08:22