Stephanie Bergquist ved, at er der er mere mellem himmel og jord, end de fleste tror. Hun fungerer nemlig som medie til afdøde. Foto: Helene Holm Stolle

Stephanie Bergquist ved, at er der er mere mellem himmel og jord, end de fleste tror. Hun fungerer nemlig som medie til afdøde. Foto: Helene Holm Stolle

Mere mellem himmel og jord:

Stephanie har kontakt til de døde

Stephanie Bergquist kan skabe kontakt til afdøde. "Min fornemmeste opgave er at bevise, at der er et liv efter døden", siger hun

Af
Helene Stolle

"Jeg var et enormt sensitivt barn, og så langt jeg kan huske tilbage, har jeg altid kunne fornemme ting, der ville ske. Men som lille pige troede jeg, at det var helt almindeligt".
Ordene hænger lidt i luften, inden Stephanie Bergquist fortsætter sin fortælling om det at være født med særlige evner. Om at kunne se ting og ikke mindst få kontakt til de døde.
"Det er jo en gave at have de her evner, men det var først noget, jeg senere i livet blev klar over", siger Stephanie Bergquist, der de seneste år har forfinet sine evner via kurser med nogle af de mest anerkendte læremestre indenfor den spirituelle verden i både ind- og udland.

Handler om fred i sjælen

I dag arbejder Stephanie Bergquist på fuld tid fra sin klinik, Carencure, på Akacietorvet i Farum som selvstændig inden for den åndelige og alternative verden, hvor hun blandt andet tilbyder clairvoyance, healing og kranio sakralterapi, men hendes hjerte banker aller mest for kontakten til de afdøde. Noget, hun ellers aldrig havde troet, skulle blive hendes kald.
"Faktisk var det sådan, at jeg havde besluttet mig for ikke at beskæftige mig med afdødekontakten, men da jeg mistede min far i 2002, ændrede det sig. Og det har jeg på ingen måde fortrudt", fortæller hun og forklarer, hvor stor en glæde det er at fungere som medie. Særligt når hun kan se, at kontakten giver hendes klienter fred i sjælen.
"Jeg er jo et rør, som beskederne går igennem, og det er en fantastisk rejse, jeg er på. Nogle gange udformer den sig som en decideret samtale mellem den afdøde og den, der har en sitting hos mig, andre gange er det rene beskeder, der kommer igennem mig", lyder det fra Stephanie Bergquist, der samtidig forklarer, at når hun er medie ved en klarsynsaften, hvor der er mange mennesker, handler det om at kunne beskrive afdøde så præcist, at vedkommende, som afdøde vil i kontakt med, ikke er i tvivl om, hvem det er.
"Det er ved sådanne seancer, at tvivlerne og skeptikerne bliver overbevist om, at der er mere mellem himmel og jord", siger hun med et stille smil.
Hvis du er nysgerrig på at vide mere om Stephanie Bergquist, kan du møde hende på den store bolig- og livsstilsmesse, der finder sted i Farum Arena i den kommende weekend. Du kan også læse mere om hende på ww.joy-of-spirit.dk


Publiceret 16 February 2016 09:29