Jubel:

Farumkvinderne rykker op

Det har være to uger, hvor man er kommet hele følelsesregistret igennem. For på grund af to udskudte kampe skulle der på 12 dage spilles hele fire turneringskampe. Her var kravet at tre af de fire kampe skulle vindes for, at oprykningen var en realitet. Og det startede rigtig skidt. I øsende regnvejr blev den første at de fire kampe tabt mod Ølstykke og humøret var på et absolut lavpunkt.
Men med lidt justeringer blev forsvaret stabiliseret. Endda så godt at der ikke blev scoret mod holdet i de sidste 3 kampe. Men der skal jo også scores i modstanderne mål og her gik det rigtig fint i kamp nr. 2 og 3 mod henholdsvis Brøndby og Ringsted, hvor holdet vandt 2-0 og 5-0.
Men i den sidste kamp mod Herstedøster ville bolden ikke mål. Der blev presset på og der var flere store chancer, men målet udeblev. Først ganske få min inden slutfløjt kom forløsningen efter der blevet scoret til 1-0.
Dette blev også kampen resultat og dermed var oprykningen til Kvindeserie Øst (kvindernes pendant til Danmarksserien) en realitet.
Bjørn Strange kunne derfor efter kampen overrække champagne til de glade spillere. Bjørn kunne samtidig fortælle, at ikke siden 2005 har Farum været så højt placeret på kvindesiden. Så det er lidt af en bedrift disser spillere har begået.
Det skal endvidere bemærkes at flere af spillerne har været med hele vejen, forstået på den måde, at de helt tilbage i 2006 var med til at vinde sjællandsmesterskaber for mikroput piger. Så herligt at de endnu engang kan kalde sig Sjællands bedste.

Publiceret 06 November 2017 12:29