Kom til juletræstænding på Værløse Bymidte fredag 24. november. Arkivfoto: Helene Holm Stolle

Kom til juletræstænding på Værløse Bymidte fredag 24. november. Arkivfoto: Helene Holm Stolle

Ho ho ho:

Julemanden tænder juletræet på Bymidten

Juletræet i Værløse tændes, når julemanden 24. november kigger forbi Værløse Bymidte

Julen står på spring, og derfor inviterer Værløse Bymidte traditionen tro til en hyggelig eftermiddag og aften, med julestemning, julemusik og julegodter, når juletræet tændes på fredag 24 november.
Arrangementet begynder klokken 16, hvor der er gratis æbleskriver - så længe der er nogen, men meldingen fra centerforeningen lyder, at de har købt riglige mængder ind til lejligheden.
Fik du læst: Julekomsammen i lokalhistorisk forening
Mens du fylder maven med lækre æbleskiver, kan du nyde lyden af dejlig julemusik. Værløse Bymidte har inviteret Nisseorkesteret på besøg, og der er derfor garanti for smukke juletoner. Har du lyst til noget varmt at drikke, kan du få tørsten slukket på Furesø Steakhouse, hvor der vil være gløgg, kaffe og kakao.
Klokken 16.45 er der juletale fra borgmester Ole Bondo Christensen, og bagefter vil det være tid til at bringe julelysene frem, når Værløse Kirkes Ungdomskor og Gospelkor vil gå fra Værløse Kirke til Bymidten med sang.

Julemanden kigger forbi

Traditionen tro kigger julemanden også forbi Værløse Bymidten, hvor både voksne og børn kan nå at hilse på den travle julemand.
Fik du læst: Så er der blues i kulturhuset
Julemanden ankommer klokken 16.55 - i år i en hundeslæde. Traditionen tro tænder
julemanden og borgmesteren i fællesskab det flotte juletræ, når de hejses op i brandbilens kurv.
Til slut deler julemanden slikposer ud til alle de artige børn, så længe der er slikposer nok. Værløse Bymidte oplyser dog, at de har talt med julemanden, og der er købt store mængder juleslik ind til lejligheden. Det vil også være muligt at hilse på de fire slædehunden, der har transporteret julemanden helt fra Grønland til Værløse.

Publiceret 23 November 2017 00:00