"Bolden ligger nu hos Bondo". Sådan siger Lars Carstensen (C) om forhandlingerne af udvalgsposterne. Foto: Kristina Pihl

Lars Carstensen om forhandlingerne:

"Bolden ligger hos Bondo"

Af
Helene Holm Stolle

Meningen var, at forhandlingerne om de forskellige udvalgsposter i det nye byråd skulle fortsætte klokken 19 i aften (torsdag den 23. november), men ifølge de oplysninger, Furesø Avis har fået, er forhandlingerne nu udsat til i morgen tidlig. 
Læs også: Uenighed i forhandlingerne: Konservative venter på nyt udspil fra Bondo 
Der er ifølge Lars Carstensen (C) fortsat stor uenighed blandt de fire partier, der er inviteret med til fordelingen af udvalgsposterne  (Socialdemokratiet, Radikale Venstre, De Konservative og Enhedslisten, red.), og den er tilsyneladende ikke nemt at løse.
Se videoindslaget hvor Ole Holleufer fortæller om den borgerlige skuffelse
"Vi er stadig ikke enige, og bolden ligger nu hos Bondo", lyder det fra Lars Carstensen, der tidligere gav udtryk for, at han går efter at lade De Konservative få lige så meget indflydelse som tidligere. Altså mindst en 2. viceborgmesterpost, som Susanne Mortensen (C) i dag sidder på samt mindst en formandspost i et større udvalg - i dag sidder John Ingemann Allentoft som formand for plan-, miljø- og teknikudvalget. 
 

Publiceret 23 November 2017 14:16