Der er godt gang i julerierne på Farum Bytorv, men fra i morgen og de kommende tre lørdage skrues der ekstra op for julehyggen. Arkivfoto

Der er godt gang i julerierne på Farum Bytorv, men fra i morgen og de kommende tre lørdage skrues der ekstra op for julehyggen. Arkivfoto

Bytorvet skruer ekstra op for julehyggen i weekenderne

Der er allerede pyntet flot op til jul på Farum Bytorv, men i de næste fire weekender bliver der skruet ekstra meget op for julehyggen.
Traditionen tro vil børnekoret fra Fritidshjemmet Idrætten optræde på Bytorvet. Det sker på lørdag den 2. december klokken 11, hvor koret går syngende gennem centret og skaber juleglæde.
Børnekoret starter på Lille Torv og slutter på Store Torv. Der er lige omkring 75 børn med i koret.

Juleværksteder for børnene

De næste tre lørdage er der juleværksteder på Bytorvet mellem klokken 10.30 og 14.
På lørdag den 2. december inviteres alle børn indenfor i 'Duften af jul værkstedet', hvor man kan pynte appelsiner med bånd og nelliker.
Læs også: Hjertetræet står igen: Giv en gave som gør en forskel 
Lørdag den 9. december er værkstedet blevet til et 'Julekageværksted', hvor børnene kan pynte julekagefigurer og få dem med hjem efterfølgende.
Lørdag den 16. december inviteres børnene og alle andre julesjæle indenfor i 'Julesange-klippe-klistre-værkstedet', hvor den hyggeligste og skønne julepynt laves af nodepapir – en sød gave til mor og far eller måske til bedstemor.
Børnene kan hygge sig i værkstederne, mens far og mor julehandler, eller man kan hygge sig sammen i Juleværkstedet. Det er gratis at deltage, der er dog begrænset mængde materialer.
hhs

Publiceret 30 November 2017 07:55