Indsamlingen begyndte for 14 dage siden, da en tavle med 40 julekurve blev sat op i Kvickly i Værløse. Nu er en ny tavle med 40 kurve er sat op i butikken.

Indsamlingen begyndte for 14 dage siden, da en tavle med 40 julekurve blev sat op i Kvickly i Værløse. Nu er en ny tavle med 40 kurve er sat op i butikken.

En vigtig håndsrækning:

Furesøborgerne giver ænder, juleguf og gaver til trængende familier

Lions Club i Furesø jubler over stor opbakning til årets indsamling af julekurve og sætter endnu en indsamlingstavle op i Kvickly i Bymidten

Af
Af Anne Lønstrup

Det går rigtig godt med indsamlingen af stege, ænder, juleguf og legetøj i Kvickly i Bymidten i Værløse. Så godt, at Lions Club Furesø nu sætter tavle nummer to med ekstra 40 julekurve op ved indgangen til butikken. 
Læs også: Næstekærlighed: Lions Club Furesø samler ind til julekurve til trængende familier 
”Vi er ovenud glade for, at der er så stor opbakning til at hjælpe de lokale familier, der virkelig har behovet. Nu er julekurvene til de første 40 familier på plads. Og vi fortsætter frem til 10. december, for i alt har 80 lokale familier ansøgt præsterne i Værløse og Farum om at modtage en julekurv i år, nemlig 60 familier i Farum og 20 i Værløse,” siger Kim Mortensen fra Lions Club Furesø.
Indsamlingen hos Kvickly i Farum finder sted 2. december, og Kim Mortensen fortæller, at den kører efter samme koncept som sidste år: Her opfordres kunderne til at købe en ekstra vare og lægge den i en indkøbskurv på vej ud.
Fik du læst: Hjertetræet står igen: Giv en gave, som gør en forskel 
”Vi udleverer en liste over kolonialvarer, og kunderne går så ind og henter, hvad de har lyst til. Ikke alle vælger at følge forslagene på listen. Sidste år donerede folk både cognac og kæmpe store chokoladeæsker. Det var helt vildt, hvad de kom ud med,” siger Kim Mortensen.
I 2016 år lykkedes det for Lions Club at samle ind til 55 julekurve i Furesø.

Publiceret 30 November 2017 08:13