Efter næsten 20 år som formand for Miljø-, Plan- og Teknikudvalget takker John Ingemann Allentoft nu af. Pressefoto

Efter næsten 20 år som formand for Miljø-, Plan- og Teknikudvalget takker John Ingemann Allentoft nu af. Pressefoto

DEBAT:

“Tak for samarbejdet”

John Ingemann Allentoft (C), byrådsmedlem og formand for Miljø-, Plan,- og Teknikudvalget.
Så er det slut.
I onsdags havde vi det sidste møde i Miljø-, Plan- og Teknikudvalget, og dermed mit sidste møde som udvalgsformand og mødeleder gennem næsten 20 år.
Fik du læst: Hvad skal der ske med postgrunden?: Kom til borgermøde på torsdag
På mødet lagde vi bl.a. sidste hånd på “køreplanen” for kommunens udvikling de næste 4 år: “Kommuneplan 2017 for Furesø Kommune”, så den kan blive behandlet og forhåbentlig vedtaget på årets sidste byrådsmøde.
Udvalget har alle årene haft en stor arbejdsbyrde. Den har kun kunne afvikles med godt resultat, fordi udvalgets fem medlemmer har arbejdet seriøst og målrettet på at løse opgaverne.
Tak til Lars Carpens (V), Lone Christensen (S) og Lene Munch Petersen (S) og Preben Petterson (S) for samarbejdet.

Publiceret 12 December 2017 11:30

Tyven brød vinduet op på første sal

politi Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan berette om to indbrud fra Furesø Kommune. De er begge begået i Farum.

Tyv stjal sølvtøj og smykker

På Sommersvej er der mellem klokken otte og klokken 18.55 den 10. december brudt et vindue op til en villa. Vinduet var i første sals højde. Her er det ikke gjort op, hvad der er stjålet endnu.

Det er der til gengæld ved et indbrud på Dorthesvej, hvor der er brudt et vindue op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og klokken 18 den 10. december. Her er der stjålet smykker.

Se nogle af de historiske billeder her:

Kirke Værløse Kalenderen er sat til salg

styr på dagene Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening er klar med 2020-udgaven af Kirke Værløse Kalenderen. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at interesserede kan købe kalenderen i Meny på Værløse Bymidte. Butikken sælger kalenderen helt uden fortjeneste.

"Vi er meget glade for den støtte, vi får fra Meny, der uegennyttigt bakker op om vores forenings aktiviteter," siger formand for husmoderforeningen Charlotte Søllner Hernø i pressemeddelelsen.

Den lille by havde tilbage i tiden adskillige købmænd, kolonialvareforretninger, en slagterbutik, egen bager, rejsebiograf og en kro med keglebane.

"Der er brugt adskillige dage på at finde interessante billeder i Furesø Kommunes stadsarkiv i Farum. Og indsatsen har givet pote. Der er bl.a. fundet fotos af den smukke rejsestald, som lå på Bygaden mellem nummer 19 og 23, af vandtårnet omgivet af marker op til 'Olsens funkisvilla' og af de bygninger, der lå til højre og til venstre for hovedindgangen til Kirke Værløse Kirke, ligesom der er fundet et foto af mejeriet, de lå på det, der engang hed Stationsvejen, men som nu hedder Knud Hjortøs Vej," skriver foreningen.

Der er trykt et mindre oplag, og salget skal støtte husmoderforeningen. Den kan bestilles på www.husmoderforening.dk eller - som sagt - købes i Meny.

Bestil kalenderen på www.husmoderforening.dk eller køb den i Meny i Værløse.

jbt