Farum Jazzklub holder januar for fuld funk, når det 15 mand store Ridin’ Thumb spiller til nytårskoncert fredag 5. januar. Pressefoto

Farum Jazzklub holder januar for fuld funk, når det 15 mand store Ridin’ Thumb spiller til nytårskoncert fredag 5. januar. Pressefoto

Funk-flagskib i Farum Jazzklub

Det 15 mand store funk-flagskib Ridin' Thumb fyrer den af til årets nytårskoncert i Farum Jazzklub fredag 5. januar kl. 21.15.
Fik du læst: Ægtepar gør drøm til virkelighed: Har sagt deres job op og åbner smørrebrødsforretning
Ridin' Thumb var også på plakaten i Farum Jazzklub sidste år ved en forrygende koncert og med en fyldt sal - så et gensyn var oplagt.

Tre sangere i front

Op gennem 90'erne markerede Ridin' Thumb sig som et af landets store funk-orkestre, hvor arven fra bands som Tower of Power og Funkadelic er tydelig.
Fik du læst: 280 skoleelever i Furesø vender julen på hovedet
Men bandet har gennem en lang række koncerter forædlet deres eget udtryk med en original hybrid af jazz, funk, soul og hiphop fremført af de tre mandlige sangere, Jonas Winge Leisner, Niels HP og Kuku Agami, skriver Farum Jazzklub i en pressemeddelelse.
Hvert år plejer orkestret at give nogle få koncerter. De sidste år to i Copenhagen Jazzhouse men ikke i år, så det er i Farum Jazzklub, man skal opleve dem.
Billetter kan købes på www.farumjazzklub.dk.jesl

null

Publiceret 19 December 2017 00:00

Tyven brød vinduet op på første sal

politi Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan berette om to indbrud fra Furesø Kommune. De er begge begået i Farum.

Tyv stjal sølvtøj og smykker

På Sommersvej er der mellem klokken otte og klokken 18.55 den 10. december brudt et vindue op til en villa. Vinduet var i første sals højde. Her er det ikke gjort op, hvad der er stjålet endnu.

Det er der til gengæld ved et indbrud på Dorthesvej, hvor der er brudt et vindue op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og klokken 18 den 10. december. Her er der stjålet smykker.

Se nogle af de historiske billeder her:

Kirke Værløse Kalenderen er sat til salg

styr på dagene Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening er klar med 2020-udgaven af Kirke Værløse Kalenderen. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at interesserede kan købe kalenderen i Meny på Værløse Bymidte. Butikken sælger kalenderen helt uden fortjeneste.

"Vi er meget glade for den støtte, vi får fra Meny, der uegennyttigt bakker op om vores forenings aktiviteter," siger formand for husmoderforeningen Charlotte Søllner Hernø i pressemeddelelsen.

Den lille by havde tilbage i tiden adskillige købmænd, kolonialvareforretninger, en slagterbutik, egen bager, rejsebiograf og en kro med keglebane.

"Der er brugt adskillige dage på at finde interessante billeder i Furesø Kommunes stadsarkiv i Farum. Og indsatsen har givet pote. Der er bl.a. fundet fotos af den smukke rejsestald, som lå på Bygaden mellem nummer 19 og 23, af vandtårnet omgivet af marker op til 'Olsens funkisvilla' og af de bygninger, der lå til højre og til venstre for hovedindgangen til Kirke Værløse Kirke, ligesom der er fundet et foto af mejeriet, de lå på det, der engang hed Stationsvejen, men som nu hedder Knud Hjortøs Vej," skriver foreningen.

Der er trykt et mindre oplag, og salget skal støtte husmoderforeningen. Den kan bestilles på www.husmoderforening.dk eller - som sagt - købes i Meny.

Bestil kalenderen på www.husmoderforening.dk eller køb den i Meny i Værløse.

jbt