Der er udstilling i Skovhuset den første weekend i januar. Pressefoto

Der er udstilling i Skovhuset den første weekend i januar. Pressefoto

Elevudstilling i Skovhuset

Nytåret i Skovhuset skydes ind med den årlige elevudstilling fra Skolen for Kunst, Design & Arkitektur. Den løber af stablen lørdag 6. og søndag 7. januar. Der er åbent mellem klokken 11 og 17 begge dage, og der er gratis entré.
I Stensalen kan man opleve en særudstilling af elevernes værker, som blev udtaget til to censurerede udstillinger på Frederiksborg Slot og Københavns Rådhus.
Fik du læst: Vinsmagning hos vinvennerne
Der er fernisering lørdag klokken 11 og åbningstalen holdes af Henrik Poulsen formand for Skole-og ungdomsuddannelse i Furesø Kommune. Elever fra Furesø Musikskole underholder fra klokken 11.30.
Der vil være workshop og tegneværksted fra klokken 12 til 14.

null

Publiceret 25 December 2017 07:00

Tyven brød vinduet op på første sal

politi Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan berette om to indbrud fra Furesø Kommune. De er begge begået i Farum.

Tyv stjal sølvtøj og smykker

På Sommersvej er der mellem klokken otte og klokken 18.55 den 10. december brudt et vindue op til en villa. Vinduet var i første sals højde. Her er det ikke gjort op, hvad der er stjålet endnu.

Det er der til gengæld ved et indbrud på Dorthesvej, hvor der er brudt et vindue op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og klokken 18 den 10. december. Her er der stjålet smykker.

Se nogle af de historiske billeder her:

Kirke Værløse Kalenderen er sat til salg

styr på dagene Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening er klar med 2020-udgaven af Kirke Værløse Kalenderen. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at interesserede kan købe kalenderen i Meny på Værløse Bymidte. Butikken sælger kalenderen helt uden fortjeneste.

"Vi er meget glade for den støtte, vi får fra Meny, der uegennyttigt bakker op om vores forenings aktiviteter," siger formand for husmoderforeningen Charlotte Søllner Hernø i pressemeddelelsen.

Den lille by havde tilbage i tiden adskillige købmænd, kolonialvareforretninger, en slagterbutik, egen bager, rejsebiograf og en kro med keglebane.

"Der er brugt adskillige dage på at finde interessante billeder i Furesø Kommunes stadsarkiv i Farum. Og indsatsen har givet pote. Der er bl.a. fundet fotos af den smukke rejsestald, som lå på Bygaden mellem nummer 19 og 23, af vandtårnet omgivet af marker op til 'Olsens funkisvilla' og af de bygninger, der lå til højre og til venstre for hovedindgangen til Kirke Værløse Kirke, ligesom der er fundet et foto af mejeriet, de lå på det, der engang hed Stationsvejen, men som nu hedder Knud Hjortøs Vej," skriver foreningen.

Der er trykt et mindre oplag, og salget skal støtte husmoderforeningen. Den kan bestilles på www.husmoderforening.dk eller - som sagt - købes i Meny.

Bestil kalenderen på www.husmoderforening.dk eller køb den i Meny i Værløse.

jbt