Reg Downey og Andreas Flensted-Jensen giver koncert med store ballader og duetter i Værløse Kirke på søndag 7. januar. Pressefoto

Reg Downey og Andreas Flensted-Jensen giver koncert med store ballader og duetter i Værløse Kirke på søndag 7. januar. Pressefoto

Ballade-duo i Værløse Kirke

Værløse Kirke inviterer på vinterkoncert med duoen Reg & Andreas søndag 7. januar kl. 16. De bringer et varieret koncertprogram med sig bestående af store ballader og duetter inden for pop og gospel.
Kendte sange som 'Bridge over Troubled Water' og 'You Raise Me Up' så vel som sange, de selv har skrevet, bliver leveret af duoen i deres egne fortolkninger.
Fik du læst: 100-årige Otto er sovet stille ind
Reg & Andreas har udgivet to album sammen, senest julealbummet 'Christmas - A Son Is Given', som de har turneret med ved over 30 julekoncerter i december.
Deres koncerter er altid præget af mere end bare den gode musik. De formidler håb, humor og glæde på en måde, der griber og drager publikum med, lover Værløse Kirke i en pressemeddelelse.
Fik du læst: Furesø følger landstendensen
Reg Downey er canadier men har de sidste par år har været bosiddende i Danmark med sin familie. Andreas Flensted-Jensen har spillet i mange forskellige sammenhænge, bl.a. som klassisk pianist.
Der er gratis adgang til koncerten.
jesl

null

Publiceret 30 December 2017 05:00