Farum Orienteringsklub holder hver søndag fra 7. januar Søndagsmotion fra Naturskolen. Privatfoto

Farum Orienteringsklub holder hver søndag fra 7. januar Søndagsmotion fra Naturskolen. Privatfoto

Lær at orientere dig i skoven

Farum Orienteringsklub holder hver søndag Søndagsmotion for alle, der vil ud at få noget motion samtidig med, at man skal finde vej i skoven og opleve naturen.
Der er baner, oplevelser og udfordringer for alle - for børn, for familier og for de, der vil prøve en ny sport. Der er nye baner hver søndag, så der bliver også nye udfordringer hver gang.
Fik du læst: Annie Gøde Andersen går på pension: En legende forlader byen
Søndagsmotion arrangeres fra søndag 7. januar og hver søndag frem til 18. marts. Der er start mellem klokken 10 og 11. og mødestedet er Naturskolen ved Furesøbad på Frederiksborgvej 103A i Værløse.
”Vi er glade for at have fået lov til at afholde vores familie- og vinterløb i Nørreskoven, det er en rigtig spændende skov med mange oplevelser og seværdigheder,” fortæller Peter Reinholt, formand i Farum OK., i en pressemeddelelse.
Fik du læst: Se billeder og video: Centerchef tog afsked med Farum Bytorv med manér
Hver søndag vil der være en børnebane på en kilometer til de mindste (sammen med mor og far eller en anden voksen), let bane på stier, cirka to kilometer lang, mellemsvær på cirka fire kilometer, og en svær bane på fem-seks kilometer.

null

Publiceret 31 December 2017 07:00