H.C. Andersen kommer forbi Farum Kulturhus lørdag 25. februar klokken 11 - formentlig til stor glæde for børnene. Pressefoto

H.C. Andersen kommer forbi Farum Kulturhus lørdag 25. februar klokken 11 - formentlig til stor glæde for børnene. Pressefoto

H.C. Andersen på mange måder

'Hos Andersen' er egentlig en gadeteaterforestilling, der præsenterer buket af H.C. Andersens eventyr fortalt i billeder, tekst og dans - og alt sammen for de små.
Men 25. februar klokken 11 rykker forestillingen indenfor i varmen i Teatersalen i Farum Kulturhus, og så er der lagt op til forårets anden børneteaterforestilling i Farum Kulturhus.
Fik du læst: Masser af jazz i Galaksen
Forestillingen hedder kort og godt 'Hos Andersen' og handler om en mand af ubestemmelig alder, der kommer forbi med sin fortællevogn. På vognen står hele hans hus, som er på størrelse med et gammelt das, og huset er fyldt med låger, billeder og alle mulige ting.

Går på opdagelse

Andersen går på opdagelse i låger og billeder, som hver især er begyndelsen til forskellige af H. C. Andersens eventyr. En låge går for eksempel op og ud springer en gedebuk.
Fik du læst: Fodboldfest i Farum Arena
Andersen kaster sig overskrævs på bukken og i et vild ridt indhenter han sine to brødre - ”Halle-løj, her kommer jeg”…
jbe

null

Publiceret 09 January 2018 00:00