Det var sekretariatsleder i foreningen ’God Adgang’, Ulla Kramer Terkelsen, der blev kåret til ’Årets Furesøborger’. Pressefoto

Det var sekretariatsleder i foreningen ’God Adgang’, Ulla Kramer Terkelsen, der blev kåret til ’Årets Furesøborger’. Pressefoto

Årets Furesøborger kåret:

“Vi er heldige at have dig”

Danske Handicaporganisationer i Furesø uddelte igen i år prisen som ’Årets Furesøborger’

Af
Af Kristina Pihl

Det var en noget overrasket Ulla Kramer Terkelsen, der tirsdag modtog prisen 'Årets Furesøborger 2018'. Ulla Kramer Terkelsen var inviteret til møde på Furesø Rådhus, da hun pludselig blev hevet ud af mødet med den forklaring, at hun skulle tjekke adgangsforholdene på rådhusets toiletter. Hvad hun ikke vidste var, at formanden for Dansk Handicaporganisationer i Furesø, Marianne Rosenvold, i mellemtiden havde taget opstilling i atriet, hvor hun stod klar med blomster og udnævnelsen til 'Årets Furesøborger'.

En stor ære

Prisen 'Årets Furesøborger' bliver hvert år uddelt af Dansk Handicaporganisationer i Furesø. Titlen går til en person, som gør eller har gjort en særlig indsats for Furesøborgere med handicap. Ulla Kramer Terkelsen var meget beæret over, at hun vandt prisen.
Fik du læst: Lokale ildsjæle bag læsefestival: " Bøger skal være for alle"
“Det er utrolig flot, at jeg har modtaget prisen. Jeg er meget glad og meget ydmyg over at have fået titlen, for de, der uddeler prisen, har selv gjort et kæmpe arbejde for tilgængeligheden gennem mange år, så de burde jo også selv have prisen,” fortæller Ulla Kramer Terkelsen,

Stort engagement

Ulla Kramer Terkelsen modtog prisen for sit professionelle og frivillige arbejde med at sikre tilgængelighed for kommunes handicappede. Det er blandt andet gennem hendes arbejde som sekretariatsleder i foreningen 'God Adgang', at hun er med til at gøre en forskel. Men også privat brænder hun for at skabe lige muligheder for alle.
Fik du læst: Værløse-kunst i Grønland
“Ullas indsats rækker langt ud over de opgaver, som hun bliver aflønnet for. Mange gange er en spadseretur med hunden gået forbi rådhusbyggeriet for lige at tjekke, om adgangsforholdene etables korrekt. Som kommune og som borgere med handicap er vi meget heldige at have Ulla boende her,” lød det blandt andet fra formand for Dansk Handicaporganisationer i Furesø, Marianne Rosenvold.
Ulla Kramer Terkelsen ser prisen som et stort skulderklap, som hun vil bruge fremover i sit arbejde.
Fik du læst: Theilgaard taler om klimaet
“Jeg kan bruge prisen fremover, fordi det er en positiv pris, der er givet for et positivt stykke arbejde. Det er en kendt pris, som bliver uddelt i mange kommuner, og det betyder selvfølgelig noget. Jeg ser det derfor som en meget stor anerkendelse,” lyder det afslutningsvis fra den stolte prismodtager.

null

Publiceret 10 January 2018 00:00